Obleky na míru

Precizní oblek na míru, ušitý z nejkvalitnějších materiálů a dokonale
zpracovaný do posledního detailu bez jediného kompromisu.

Zapomeňte na chvíli na každodenní stres a shon a svěřte se do rukou odborníků - vstupte s námi do světa Delor, kde se i výběr obleku stává nevšedním zážitkem

Na míru Vaší postavě, i potřebám

Naši módní poradci přesně vědí jaký límec košile, střih saka či vzor látky se k Vám hodí. Nebudeme Vás zatěžovat otázkami, na které neznáte odpověď. Místo toho Vám přesně doporučíme to, co se k Vám perfektně hodí.

Společně vybereme takový oblek který nejen skvěle vypadá a sedí, ale také koresponduje s Vaším životním stylem. Protože teprve pak se stává skutečně na míru!

Precizní krejčovská práce

FULL CANVAS TAILORING

CO TO JE?

Narozdíl od běžně dostupných lepených obleků využíváme léty prověřené tradiční krejčovské postupy hodné anglických gentlemanů.

Naše obleky mají konstrukci z plátna a koňských žíní, ta se ukrývá pod svrchní látkou. Běžné obleky nahrazují tuto konstrukci nalepením výztuhy přímo na látku.

JAKÉ MAJÍ FULL CANVAS OBLEKY VÝHODY?

Oblek perfektně kopíruje
postavu a lépe sedí

Je vzdušnější a příjemnější na
nošení

Nikdy se nerozlepí a
nezkrabatí

Je výrazně
trvanlivější

Jedinečná kvalita materiálů

Perfektně padnoucí oblek, to není jen bezchybný střih a "vysoká krejčovina", ale také kvalita použitých materiálů. V Deloru proto výhradně používáme prvotřídní materiály francouzské firmy DORMEUIL vyráběné v Anglii.
Touha po vzácnosti a luxusu

Nejlepší látky vyprávějí zajímavé příběhy a odhalují tajemství, proč si je vybírají ti nejlepší krejčí pro své nejnáročnější klienty.

Dormeuil ten svůj vypraví od roku 1842