Firemní program

Pro firmy

Jsme připraveni realizovat firemní zakázku v široké škále rozsahu, a to od ušití prémiových oděvů na míru pro vrcholový management společnosti po dodání konfekčních oděvů ve firemním designu. Veškerý náš servis jsme samozřejmě připraveni realizovat v sídle Vaší společnosti. Dodáním oděvů náš firemní program nekončí, naopak, pokud si budete přát, pak se o dodané oděvy umíme postarat. Velice rádi Vám připravíme konkrétní nabídku ušitou Vaší společnosti na míru.

Dárkové poukazy

Chcete-li poděkovat svým významným klientům za uplynulou spolupráci či ocenit nasazení Vašich zaměstnanců, pak poukazem na oděv na míru rozhodně „nešlápnete vedle”. Rádi pro Vás vytvoříme dárkové poukazy s individuálním vzkazem či logem Vaší společnosti. Stejně tak jsme schopni pro Vás vytvořit i individuální poukaz na jakýkoli typ oděvu, nebo na jakoukoli naši službu.

Semináře o pravidlech odívání

Máme za sebou desítky seminářů o pravidlech odívání a velice rádi seznámíme i Váš tým s jednotlivými dress-cody. Zanechat profesionální dojem je bezpochyby prvním krokem k úspěchu při obchodních jednáních. Jako velkou přidanou hodnotu vnímáme i skutečnost, že na základě našich seminářů se zpravidla zvyšuje zájem o osobní image posluchačů semináře a tím se celkově zlepšuje kultura odívání v dané společnosti.

Oděvy s firemním designem

Ve výrobě oděvů s firemním designem máme mnoho zkušeností a bude nám potěšením zhotovit pro Vaší společnost košile, módní doplňky, či celý outfit s Vaší firemní identitou. Samozřejmostí je i zajištění grafického návrhu pro lepší představu designu oděvů a následná výroba finálních vzorků. Firemní barvy, stejně jako logo společnosti použijeme s citem, tak aby si oděv zachoval svou prémiovou tvář.

Významní klienti